Musikerne

Midnight Special består af tre dygtige og garvede musikere.

SkriverHenrik Skriver

Her er der tale om guitar af høj klasse. Skriver mestrer både elektriske og akustiske guitarer i sit medrivende spil, der altid vækker berettiget opsigt.

  • Har spillet med bl.a. B.B. King, Poul Krebs, ShotGone, Rollin’ S.T.O.N.E.S., Bo Diddley, Ivan Johnsen, Knasens Blues Band, Teddy Edelmann, King Cauliflower Boogie Band, Wedgwood Band, Skriver & Bjarnesen Blues Band og mange, mange andre...

OvergårdPeter Overgård

Den akustiske guitar ligger hjemmevant i hænderne på Overgård, der også er manden, som på forbløffende vis husker flere hundrede sang­tekster udenad - og synger dem! Fremhæves må specielt hans irske fortolkninger!

  • Har mest spillet med Svith og Skriver, og huskes fra bl.a. RoundUp og Overgård/Holm-duo.

SvithHenrik Svith

Den solide, swingende og dansevenlige bund lægges af bassisten Svith, som heller ikke kan dy sig for at synge en hel masse dejlige korstemmer, der understreger musikkens vellyd.

  • Er kendt fra bl.a. Booze Brothers, Fagernæs, Ivan Johnsen, Teddy Edelmann, The Memories, NAS, De Røde Gebisser og mange, mange andre...

Muligheder

Solo, duo, trio, kvartet? Vælg selv, og få det perfekte band til lejligheden.

Midnight Special

Vores stærkeste opstilling, som klart anbefales til et dansende publikum. En stærk og solid rytme, krydret med masser af trestemmig sang og fejende soloer. Skal der være endnu mere gang i den, er der også mulighed for at få vores faste trommeslager med på scenen.

Overgård & Skriver

Her er guitaren i højsædet. En enkel og energisk lyd, præget af to akustiske guitarer og massevis af guitarsoloer. Med et minimum af anlæg passer denne duo fint til det mindre spillested - men har faktisk også engang spillet på Skanderborg Festivalens store scene!

Overgård & Svith

Bas og rytmeguitar danner et solidt grundlag for denne duos hyldest til de gode sange og de gode melodier. Tostemmig vokal fuldender en rund, fyldig og harmonisk lyd af musik, der både kan lyttes og danses til.

Peter Overgård

Jo, han tager også af sted alene. Perfekt til den lille bodega, hvor Overgård vil hygge i hjørnet med et væld af kendte numre.

  • msposter
  • os_poster
  • overgaardogskriver
Vores plakater
MS i TV2
Skærmfoto fra TV2-nyhederne. Fra Hos Anders i Århus Festuge 2010.
Svith og Overgård på Ambolten
Svith & Overgård i Amboltens gårdhave 2012. Foto: Flemming Pedersen.
Skriver og Overgård
Skriver & Overgård i Gjesing.
html5-css3